De bus komt steeds dichterbij!

Hallo allemaal,

Intussen hebben we van onze gemeente te horen gekregen dat ze een flink deel meebetalen! We zijn hier zo blij mee! Daardoor komen we steeds dichterbij het eindbedrag. We zitten op het moment dat ik dit schrijf al boven de 16.000 euro. Nog iets minder dan 4000 euro te gaan. We hebben mooie bedragen mogen ontvangen van vrienden, familie, de kerk van de opa en oma van Lotte, de foodtruck van Pachamama en ook van heel veel mensen die we niet kennen. Het is bijzonder om zoveel te mogen ontvangen. We zijn heel dankbaar.

Lotte was gister alweer 4,5 jaar oud, al 4,5 jaar dat we in een achtbaan hebben gezeten en opeens zorgprofessionals zijn geworden. Maar ze is een verrijking van ons leven, zo’n mooi en vrolijk meisje. Ook al is het zwaar en heeft het heel veel moeilijke kanten.

Collage 2017-05-31 11_05_54

We zijn blij als we straks veiliger en handiger kunnen reizen met haar. Binnenkort gaan we een weekendje weg dat we hebben gewonnen en dan hopen we de bus te hebben, zodat we handig alle spullen kunnen meenemen.

lotte inde tuin.jpg

Het gaat goed met Lotte, ze zit goed in haar vel, geniet vooral van de zon, dat is voor haar spieren altijd erg fijn. Ze is minder vaak ziek en fysiotherapie en logopedie (praten met de oogbesturingsspraakcomputer) gaan super goed!

Heb je vragen over Lotte, of ben je nieuwsgierig naar dingen, je mag altijd contact met ons opnemen.

Wil je ons nog helpen met de laatste 4000 euro? Heel graag. Dat kan door een bedrag over te maken naar Lotte’s rolstoelbusrekening: NL51BUNQ2290060895 op naam van L. Dun

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s